ROZKI NA SMALCU Z MARMOLADA

ROZKI NA SMALCU Z MARMOLADA

20dag smalcu
kubek śmietany18% 400 g
2 łyżeczki proszku do pieczenia
40dag mąki
Marmolada
Ze smalcu, mąki pszennej, proszku do pieczenia, śmietany zarabiamy ciasto.
Ciasto rozwałkowujemy i kroimy na średniej wielkości kwadraty, Na środek dajemy troszkę marmolady i składamy na pół po przeciwnym rogu na trójkąty.
Pieczemy na złoty kolor do 15 minut w 180 stopniach. Dekorujemy cukrem pudrem. —

niusia1

niusia1 2018-08-19

pyszności i szybko się robi;

babcia1

babcia1 2018-08-19

Super Przepis!!

oliwkaa

oliwkaa 2018-08-19

uwielbiam te ciasteczka .... fajnie wyglądają w takiej ilości :)

maria10

maria10 2018-08-20

......ale narobiłaś ich dużo.... podkradnę Ci kilka bo mi ślinka cieknie.... :)))))

astra40

astra40 2018-08-23

uwielbiam!

isia2

isia2 2018-08-25

śliczne i zapewne psyzne

dodaj komentarz

kolejne >