placusio po węgiersku :-)
moja wersja jeśli chodzi o wielkość placków...wiadomo...powinien być jeden duży, ale ja wolę placki chrupkie, cienkie i nie lubię glumzy, która czasem się zrobi w jednym grubym...zatem posmażyłam po dwa bolsze placki...
gulaszyk tradycyjny :-)
https://ugotuj.to/ugotuj/163725375/placek+po+wegiersku/p/
tylko zamiast przecieru (bo go nie miałam) użyłam keczupu...
:-)
eleonor 2018-01-05
Niezłe! Kartofle mam, z gulaszem ciężko... :-)
lordand 2018-01-05
...duże placki potrafili smażyć w restauracji "Hungaria" w Katowicach...
...i tam był najlepszy placek po węgiersku...
...niestety...
...kapitalizm ją zlikwidował...:)))
katka12 2018-01-05
też bym zrobiła małe, chrupiące:)
pantoja 2018-01-05
Najlepszy przysmak, dla mnie mogą być bez dodatków. Te po węgiersku kiedyś robiłam z bitkami wołowymi (a i tak wolę gołe:)
pantoja 2018-01-05
Jak ktoś lubi można podać z leczo, też dobrze smakują. To jest dla mnie zakazane ale pamiętam jak smakują:)
agus73 2018-01-05
Oj kusisz strasznie kusisz....zabieram kawałek i zmykam...ooopychaaaaaa......dobrej nocy do jutra;-D
myroad 2018-01-06
Chyba zerwę z Tobą stosunki dyplomatyczne, od dłuższego czasu mocno wkurzasz mój żołądek;-( uwielbiam placki,ze wskazaniem na cienkie takie chrupiolki, grubasów nie lublu.