Specjalność zakładu to upieczony w łupinie ziemniak grilowy(waga minimum 350 g)przyprawiony solą,pieprzem z dodatkiem masła.Następnie zgodnie z życzene klienta faszerowany sałatkami i polany sosem.Pychota ,polecam :)
basiah 2020-11-03
witaj Ewuiu..
To cos dla mnie..uwielbiam ziemniaki, a te zrobione w oryginalny sposob z pysznymi dodatkami...pozdrawiam :)
lucilla 2020-11-03
Pozdrawiam wieczorowo :)
hania44 2020-11-03
Pyszne danie :)
Dziś restauracja pewnie zamknięta?
Nieludzkie przepisy...
Pozdrawiam z pracy! :)
davie 2020-11-03
Myślałam, ze skoro Bar pod rybą, to głównymi
daniami będą ryby, ale ziemniaczki też są dobre.
Pozdrawiam.
myszka2 2020-11-03
Przepiękne wspomnienia z pięknego Gdańska, bardzo pyszne danie uwielbiam ziemniaki pychota! :)
Pozdrawiam serdecznie Ewuniu! :)