boczek w czubrycy

boczek w czubrycy

całkowicie uwięziony kawałek chudego, łuskanego boczku- przed pieczeniem....


Boczek posolony,tona czubrycy, zrolowany do siatki, wrzucony do rękawa do pieczenia. Bez podsmażania, podlewania wodą, zraszania etc. Do piekarnika na 80-90 min. Sam się zrobi brązowy, a do tego jeszcze się sosik wytworzy...taki pachnący :)
Ja takie pichcenie nazywam...zero roboty- bo może to wszystko zajęło mi z 10 min. plus czas pieczenia :))

anna19

anna19 2010-03-02

oj będzie coś pysznego z tego!

ewka67

ewka67 2010-03-02

Oj będzie wyżerka...)))

mezza

mezza 2010-03-02

czekam na upieczone...juz teraz pycha;))

ewita68

ewita68 2010-03-02

Przyjdę jak juz będzie gotowy do jedzenia hi hi :))

umila

umila 2010-03-02

ja tez poczekam ......mniammmmmm

isia222

isia222 2010-03-02

mniam, będzie pyszne!
re; no tak ja tą wichure miałam w niedziele , nic przyjemnego niestety

alisza

alisza 2010-03-02

ale smakowitości u Ciebie:)pozd.

lila08

lila08 2010-03-02

oj...będzie jedzonko...jeszcze tylko świeży chlebuś i ...
browarek do popicia ;):):)

betaww

betaww 2010-03-02

JU CZUJE TEN ZAPACH CUBRYCY........SAMA GO STOSUJE....BO DAJE "BOSKI" ZAPACH.....POZDRAWIAM BATKO SERDECZNIE....***

elza58

elza58 2010-03-02

no już sobie wyobrażam jak wspaniale pachnie i jaki będzie smaczny....pozdrawiam wieczorkiem......

misiaka

misiaka 2010-03-02

--(¯)¯)_-- WSPANIAŁEGO
(_>❤<_)-_(¯(¯)_ MIŁEGO
--(_(_)--(_>❤<_) WIECZORU
----------(_(_) POZDRAWIAM
--(¯)¯)_-- CIEPLUTKO.

vesper5

vesper5 2010-03-02

...u mnie właśnie tak pachnie i pachnie ...;)))

betaww

betaww 2013-01-17

Bardzo bym chciala wiedzieć Beatko jak Ci sie udaje włożyć taki boczuś do siatki..bo mnie mimo najszczerszych chęci ta sztuka sie nie udaje.....
Pozdrawiam...***

dodaj komentarz

kolejne >