ugotowana z odrobiną masła - dużo smaczniejsza
dodane na fotoforum:
ewjo66 2017-01-04
przypomniałaś mi, ze muszę kupić jaglankę, bo się się skończyła...i spróbuję ją z masłem, bo do tej pory dawałam mały chlust oleju...:-)
oriola 2017-01-04
Ciekawe danie.Ja zrobiłam omlet z 2-ch jaj do tego otręby gryczane +siemie lniane namoczone razem .po zmiksowaniu jaj dodałam otręby siemie i wiórki kokosowe szczyptę soli i miodu.Wszystkiego po troszku .Upiekłam 1 omlet ,był pulchny .To posmarowałam dżemem truskawkowym ,można serkiem.Było smaczne i długo nie chciało się jeść .Przepis znalazłam w telewizji Orion w działe gotowanie tam podany był z konfiturą truskawkową, a polecała to dietetyczka .Robi się szybko i pasuje.HEY .Oriola.
izolek 2017-01-04
oriola
Dzięki za przepis - akurat mam wszystkie składniki więc skorzystam - bardzo lubię nowości wegetariańskie a szczególnie prościuchy.
Teraz szukam przepisu na sałatkę ale taką, która może postać i nie podejdzie wodą, najchętniej bez majonezu może być z kurczakiem albo tuńczykiem.
Pozdrawiam.