Na szpinaku muszle z mąki razowej nadziewane mięsem

Na szpinaku muszle z mąki razowej nadziewane mięsem

jeszcze tylko beszamel i żółty ser i do pieca na 30 minut.

dodane na fotoforum:

jerzydr

jerzydr 2010-11-12

Takie ilosci - chyba impreza......pozdrawiam

tczew54

tczew54 2010-11-12

Bardzo interesujący przepis.
Mam pytanie czy te muszelki na samym spodzie zmiękną, czy nadziewa się muszelki już ugotowane? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam i dziękuję za sympatyczne komentarze w mej galerii.

graniac

graniac 2010-11-12

Smakowicie wygląda... poprosze o przepis na te smakowitości:-)

etka42

etka42 2010-11-12

Widzę , ze sie kulinarnie wyżywasz ...tyle jadła ...!!!!!

kopytka

kopytka 2010-11-12

smakowicie wygląda...
ps...czy muszle dajesz podgotowane???

lisek68

lisek68 2010-11-12

ależ to smakowicie wygląda!!!bardzo lubię takie potrawy,wszystko co z makaronem:)))

lumiks

lumiks 2010-11-12

jak byłem ostatnio w sklepie to niewiedziałem po kiego i do czego jest ten makaron


mozna dokładny przepis lub skócony

sejenia

sejenia 2010-11-13

No, no, no!

jasna0

jasna0 2010-11-13

ale wspaniałośći

aannaj

aannaj 2010-11-14

to jedzenie to dla mnie ""::))

ewka67

ewka67 2010-11-14

to będzie super jedzonko.....:))

dodaj komentarz

kolejne >