to samo po deszczu

to samo po deszczu

hanyska

hanyska 2007-11-22

oooooooooo to jo wiym w kierym bloku miyszkosz :) na dloe we pierwszyj klatce od strony drogi jest gabinet stomatologiczny hihi tam chodza ..:) pozdrawiom...sąsiada,,,,,

lussi44

lussi44 2007-11-22

witaj!
przy tych żeberkach nie ma dużo roboty. Najpierw je zamarynuj: sól, cebula, papryka czerwona sproszkowana, pieprz i do chłodu na 12 godzin- taka fotka jest tez u mnie..... po tym czasie( a ja to zrbiłam na noc) na niewielkiej ilości oleju piec same żeberka, podlewając odrobiną wody, potem, gdzy już będą "dochodzić" wyłóż cebulkę razem z przyprawami do tych żeberek i jeszcze chwile podduś. Pychota.
Pozdrawiam i dziekuje za odwiedzinki
Pozdrówka

wygorz

wygorz 2007-11-22

Znawca Whisky? No no...
Tańsze whisky /czyt. młode roczniki/ piję, a właściwie pijemy z kolegami przy bilardzie przeważnie z lodem i wodą min., i co gorsze, gazowaną. Lecz kiedy zasiadam do szklaneczki wybornej 8, 10 lub 12 -latki, szczególnie gdy single cask, co bywa rzadziej, piję tylko z odrobiną dobrej, niegazowanej wody min., np.Jan i wszystko w temp. pokojowej, aby maksymalnie pobudzić właśnie kubki smakowe. Pozdrawiam znad szklaneczki popularnego czarnego Jasia Walkera !

dodaj komentarz

kolejne >