KLOPS W TRZECH SMAKACH.

KLOPS W TRZECH SMAKACH.

PYSZNE ŚNIADANKO LUB KOLACJA .

manka32

manka32 2011-02-15

TRZY RODZAJE KEKSA MIĘSNEGO PO PRZEKROJENIU .
PAPRYKOWY
GRZYBOWY
BOCZKOWY.

KEKS MIĘSNY LUB KLOPS
2.5 KG UDEK Z INDYKA BEZ SKÓRY
0,5 KG BOCZKU ŚWIEŻEGO
0,3 KG BOCZKU WĘDZONEGO CHUDEGO
1 PAPRYKA CZERWONA
1 PAPRYKA POMARAŃCZOWA
3 KAJZERKI-NAMOCZYĆ
SPORA GARŚĆ PODGRZYBKÓW SUSZONYCH-UGOTOWAĆ
PIEPRZ NATURALNY I ZIOŁOWY ,MAJERANEK ,SÓL, CZOSNEK ,PAPRYKA SLODKA W PROSZKU I TROCHĘ CHILI ,ZIOŁA PROWANSALSKIE,
2 DUŻE CEBULE -USMAŻONE
KILKA ŁYŻEK ,,CYTRYNKI''
WYKONANIE
MIĘSO , BOCZEK ŚWIEŻY ,BUŁKI ,CEBULĘ ZMIELIĆ NA DUŻYCH OCZKACH ,OSOBNO ZMIELIĆ GRZYBY,PAPRYKI POKROIĆ W KOSTKĘ ,BOCZEK WĘDZONY POKROIĆ W PASECZKI.DO MIĘSA DODAĆ PRZYPRAWY I PODZIELIĆ NA TRZY MISECZKI ;DO 1 DODAĆ PAPRYKĘ (SPARZYŁAM),DO 2 DODAĆ GRZYBY ,DO 3 DODAĆ BOCZEK WĘDZONY .WYMIESZAĆ I PRZEŁOŻYĆ DO TRZECH KEKSÓWEK .KAZDY ZNA SWÓJ PIEKARNIK WIĘC NIE PODAJĘ TEMPERATURY .CZAS PONAD GODZINIE .PYCHOTA SMACZNEGO.

dodaj komentarz

kolejne >