Pieczarki faszerowane:
Duże pieczarki obrać
....nóżki posiekać,łyżeczką wybrać wnętrze grzybów i podsmażyć z cebulką
...wymieszać z jajem,łyżką bułki tartej,mielonym,może być tarty ser,doprawić solą i pieprzem
...napełnić kapelusze
...piec ok. 30 min w 180* bez przykrycia(do zrumienienia),ostatnie 10 min piekłam z termoobiegiem,położyć plastry sera i zapiec jeszcze z 5 min.
Zjadłyśmy z górą mieszanej surówki...
Szybko i smacznie było:)
bianai 2017-03-07
re. oczywiście... :) korzystam z tego przepisu
https://www.youtube.com/watch?v=Rsxurd-KLsE
bianai 2017-03-07
re. ja nie licz... ;)
na pewno zdrowsze niż kupne, bo naturalne hmmm tzn. wiesz z czego są a te sklepowe tooo kto to wie co zawierają :)