Lubicie takie mięsiwo na świeży chlebek?
Ciemna chrupiąca skórka, a bardzo soczyste wewnątrz.
Wszystkim co ciemna skórka przeszkadza, tłumaczę,,że tak miało być.
marik54 2012-12-22
...już zgłodniałam...ale się chyba załapię na początek tej uczty...pozdrawiam Sławku...
rabidus 2012-12-22
przez to że przypalone to napewno wysuszone za bardzo :):) ja już za takim nie przepadam:))
solo11 2012-12-22
to jest dobre. a przypalone można delikatnie usunąć... pychota na zimno do razowego chlebka!
jedidia 2012-12-22
Właśnie. Jak dla mnie troszkę za tłuste. :)
ruda51 2012-12-22
..o...to jest to..:))
jaworr 2012-12-22
Na zimowa pore to wspaniale, kaloryczne....chetnie sie poczestuje.....)))
Pozdrawiam.....
tulypan 2012-12-22
jak nie lubi niech odetnie ,mi smakuje poproszę .
slav43 2012-12-22
Kto by nie lubił.
bryza 2012-12-23
Mmmmmmmmmmm..... takiego mięska nie kupicie w sklepie :))))))) ten zapach , ten smak ..... i do tego świeży chlebek .... pychota :) , a kto takiej nie lubi ,,,,,,, to jest dla niego (^;*) " lepsza " w hipermarkecie :))))))))))))))))))))))))))))))
jagoda8 2012-12-26
Fantazjąąąą,to jest to co oj mąż bardzo lubi....a jeszcze do tego taki świąteczny chrzan po staropolsku zrobiony:)))
evabe 2012-12-26
W sam raz dla mnie ...takie lubię szefie kuchni.ale tak wiesz co,wstydził byś się takie smakowitości tak lubieżnie pokazywać,aż zapach czuję.Cieplutko pozdrawiam