Wyprawa Sardynia 2013

Wyprawa Sardynia 2013

Kelnerka podeszła i spytała, po co mi zdjęcia potraw. Powiedziałem,że jestem na wakacjach i robię reportaż do internetu. Chyba Szef jej kazał spytać. Po chwili przyniosła małą przekąskę, której nie zamawiałem, z dedykacją od Szefa kuchni. Były to 2 małe kawałki tuńczyka w sezamie z dwoma krewetkami w cytrynowym pure, posypane jeszcze makiem. Oczywiście wylewnie podziękowałem.
Znajomość angielskiego, hiszpańskiego,rosyjskiego, niemieckiego w podróżach bardzo się przydaje,,,

dodane na fotoforum:

damek34

damek34 2013-08-29

interesująca inspiracja smakowa...

rybka11

rybka11 2013-08-29

Oj Ty sobie radzisz w życiu,,, jesteś zaradny;)

elap6

elap6 2013-08-29

A ja zawsze się boję ze mnie opitolą...raz ze sklepu ogrodniczego mnie wyrzucili :)

krycha2

krycha2 2013-08-30

Robiłeś tam furorę....

zabuell

zabuell 2013-08-30

zebrales pomysly do wlasnych kreacji na po?

anetka

anetka 2013-08-30

no extra mile

evita

evita 2013-08-30

Mówiłam już, że w czepku się urodziłeś... :) a języki wiadomo...

watroba

watroba 2013-08-30

wygląda to niewątpliwie ciekawie ...

maria57

maria57 2013-08-30

ostatnie zdanie jest super!!!

coma11

coma11 2013-08-30

ładnie ze strony szefa :)

crstw70

crstw70 2013-08-31

podobno 70% informacji przekazuje sie mową ciała

inesss

inesss 2013-08-31

bardzo miło z ich strony :)

vente

vente 2013-09-02

Ciekawe jak zostało zrobione to cytrynowe purre, ja jadłam ostatnio kukurydziane purre do grillowanych piersi z pomidorową salsą

dodaj komentarz

kolejne >