[28439083]

Pierwszego dnia odwiedził nas klient na motorku. Dzisiaj wrócił, szkoda tylko że nie mógł się napić wina,,,

Pytacie mnie jak jest?
Przypadek sprawił, że jestem szefem kuchni w lokalu na bardzo wysokim poziomie. Pracuję w miłej atmosferze za fajne pieniążki. Moje nowe Szefostwo, to ludzie mili, kulturalni i już wiem, że sporo się mogę tutaj nauczyć.
Mam za sobą pięć dni pracy, w tym dwa dni przy gotowaniu dla klientów. Pierwszego dnia przez kilka godzin nie było wiele pracy. Wieczorkiem zrobiło się na prawdę gorąco.

wisko15

wisko15 2014-09-21

Super moze byc ;-)
Pozdrawiam :-D

wisko15

wisko15 2014-09-21

Nie spie juz wlasnie wstalismy aby wybrac sie na wschod w gorach ;-)

zabuell

zabuell 2014-09-21

wyglada zachecajaco!

hania44

hania44 2014-09-21

Super motor! :) Praca czekała chyba wlasnie na takiego kucharza jak Ty! :)
Fajnie, ze wszystko jest robione na świeżo...to ważne, choć ludzie nie lubią długo czekać...witam! :) Ja wstaje dopiero teraz! :) I do pracy! :) Wpadne po pracy! :) Miłej niedzieli! :)

aniart

aniart 2014-09-21

powodzenia!! a na pyszne świeże jedzenie warto poczekać pół godziny a nawet ciut dłużej :) pozdrawiam

barossa

barossa 2014-09-21

20 minut to nie jest długo na takie dania:)powodzenia:))

zuza99

zuza99 2014-09-21

Wszystko super ,cieszymy sie ...
Te kobiety z tymi papierosami ojjjjjjjjjjjjjj
Ja tez palilam ale......... nie zapalilam na ulicy papierosa........

stachs7

stachs7 2014-09-21

Pojazd cudo!Za Ciebie trzymam kciuki,z pewnością będzie ok.

gigos7

gigos7 2014-09-21

... przykjdziemy jak będziemy obok Ciebie do lokalu na coś pysznego :)))

alaw52

alaw52 2014-09-21

Powodzenia...

wandy

wandy 2014-09-21

Oj widze ze szefostwo Twoje trosze nie rozumie realii....ja wiem z zycia ze czekajac (przy lampce dobrego wina) nawet godzine na dobra potrawe...prawdziwy smakosz nie bedzie sie skarzyl.Przeciez to nie bar dworcowy i nikt nie spieszy sie na pociag. Moja rada dla Twoich szefow to cierpliwosc,niech zdecyduja czy chca podawac swiezosc i wykwintnosc....czy odgrzewane badziewie. Ja osobiscie nie dalabym zlamanego grosza za odgrzewana potrawe(byle szybko) a bywam czesto w restauracjach(bo mi tak wygodniej)....jesli bede przejazdem w Szczecinie to pewnie Was odwiedze(chociazby z ciekawosci)...
Pozdrawiam milo. Wanda

duch0

duch0 2014-09-21

na dobre rzeczy trzeba czekać.Twoje dania to nie fastfood

martaz

martaz 2014-09-21

Powiedz szefowej,że w dobrych lokalach,jak szykują na bieżąco czeka się ok godziny,to standard....Gratuluję wierzyłam w Ciebie że dasz radę i dałeś.......

danutaw

danutaw 2014-09-21

Cieszę się Sławku , że czujesz się tu dobrze i gotowanie sprawia Ci wielką przyjemność.., to jest to..!)
Trzymaj się.., powodzenia życzę !)

slav43

slav43 2014-09-21

I bar i motorek - klasa.:)

jeanne

jeanne 2014-09-21

-wolę poczekać na jedzonko, jak wiem, że gotowane na bieżąco:) matkooo są takie miejsca?
-a bezglutenowe serwujecie?
- to już nie kopiesz?
Pozdrawiam pracusia;)

aiguill

aiguill 2014-09-21

Wpadnę tam jak będę w Szczecinie:-)))

spoko44

spoko44 2014-09-21

znalazłeś więc prawdziwy skarb ...no może troszkę w innej postaci..pozdrowienia,,

alkaa

alkaa 2014-09-22

super, że jesteś zadowolony...

kris13

kris13 2014-09-22

Faaaaaajny! ciekawe jak się na tym siedzi bo taki niski ;):))

maria10

maria10 2014-09-23

.... to dobrze, że szefostwo dba o klientów.... a Wy wszystko robicie aby klienci do Was wracali.... i to, ze Wam dobrze płacą to tylko dobrze o nich świadczą.... bo ludzie będą dobrze pracować za dobre pieniądze.... niech Ci się wiedzie bardzo dobrze!!!!...:))))

aam57

aam57 2014-09-28

Powiedz dziewczynom,że palenie szkodzi;))
A motor......................można pozazdrościć;)

jahoooo

jahoooo 2014-09-29

takim to bym sie chciała bryknąć ale jako pasażer

fiocco

fiocco 2014-10-04

Jak będę w Szczecinie z przyjemnością odwiedzę :)

dodaj komentarz

kolejne >