Carpaccio z białych szparagów z sosem ziołowym. Szparagi jeszcze do dostania w sklepach.
Wyniki z głosowania są na stronie Clou, na osi czasu. Można też tam wpisać komentarz.
Jeszcze raz Wszystkim Bardzo Bardzo Dziękuję.
www.facebook.com/clouwinebarandrestaurat/timeline
Restauracja Clou, w której pracuję poszukuje pomocy kuchennej. Nie jest wymagana umiejętność gotowania. Głownie pomoc przy pracach porządkowych.
dodane na fotoforum:
iwatoja 2015-06-28
Zupka wygląda bardzo apetycznie:)
Pozdrawiam i mówię dobranoc nocnemu Markowi:)))
jaworr 2015-06-29
Gratuluję, zasłużyłeś sobie na takie zaszczytne miejsce.....teraz nie tylko smaczne dania, ale poprawa pensji się należy..:)
Pozdrawiam..:)
irena77 2015-06-29
No właśnie Sławku,apetycznie podane i przez Ciebie przygotowane,to nie sposób skosztować tego,podobnie ja być w Rzymie i nie widzieć Papieża ha ha,tak postąpiłam ja,musiałam odwiedzić,Wspaniałego kucharza ziemi szczecińskiej,nie byłabym sobą,gdybym tego nie zrobiła,gdybym Ciebie Sławku nie odwiedziła,życzę dalszej owocnej pracy i świetnych Twoich potraw/dań które tu nam pokazujesz i w zakładzie pracy serwujesz....Gratuluję raz jeszcze.....Pozdrawiam.
frykasy 2015-06-29
Gratuluję....:))) teraz tylko musisz wymyślić nowe dania, ale cóż to jest dla takiego zdolnego kuchmistrza:))))
violinka 2015-06-29
no szefie serdeczne gratulacje mam nadzieję że finansowo też się przekłada czego Ci serdecznie życzę brawoooooo superr
filutek 2015-06-29
Biegnę na mój ryneczek i dziś
zaserwuję Twój pysznie wyglądające danie !!!
Pozdrawiam i GRATULUJĘ !!!
halka 2015-06-29
Stronę odwiedziłam...komentarz zostawiłam a Tobie gratuluję!...spełniaj się dalej w tym co kochasz robić!
xenon 2015-06-29
Re. Mówisz i masz , nie ma problemu...
A wiem , że na Koszalin jeździsz......
Możemy obaj być szczęśliwi (tylko żadnych podtekstów).
kris13 2015-06-29
Mmmm! pychota ;)))
Gratuluję raz jeszcze i życzę dalszych sukcesów w pracy i więcej do kieszeni !!!
inesss 2015-06-30
nie wiem kto jest administratorem strony na fb, ale moim zdaniem za mało tam tych wspaniałych potraw :)
alkaa 2015-07-03
Szparagi są super , zajadaliśmy się nimi bez końca...najbardziej w tym roku ulubiliśmy je z sosem koperkowym- miodzio...