Przystawka, albo deser.
Carpaccio ze świeżego ananasa z młodym, marynowanym imbirem i wiśniami.
dodane na fotoforum:
stachs7 2017-02-24
O rany,ale bym zdegustowała.....
anad60 2017-02-24
re; Szefie Tobie nikt nie robi...
ale Ty sam sobie robisz takie rarytasy
że tylko jeść i się zachwycać....*;*
stor55 2017-02-24
co raz bardziej są smaczniejsze i wykwintne Twoje inspiracje kuchenne jest co pokosztować i podziwiać
irena77 2017-02-25
Witam piękna róża z tego Ci wyszła :)
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/4215b964f80c995b2056c702060206a9_th2.gif
Pozdrawiam :)
selsun 2017-02-26
re: tylko 10% ale Ja nie lubię mocnych trunków, za stara jestem juz na to :D wolę takie light :D polecam, bo bardzo smaczne!
bryza 2017-02-26
Oj sławku , potrafisz podrażnić oczy i podniebienie ....... aż szkoda tego skonsumować :).... pozdrowionka :)
rycho2 2017-02-26
smakowitości podajesz
witaj, cieplutkie pozdrowienia pozostawiamy, życzymy sympatycznego wieczoru, snów spokojnych i udanego tygodnia, w którym kończy się czas karnawałowych szaleństw a rozpoczyna czas zadumy i refleksji nad przemijaniem, Basia i Ryszard ☼♥:)) ☼♥:))
coral81 2017-03-08
Mniam :)
note48 2017-03-27
To musi być smakowite. Imbir marynujesz w zalewie słodko-kwaśnej z korzennymi przyprawami... chyba..?
wisko15 2017-03-31
PIĘKNIE WYGLĄDA TAK DELIKATNIE I SMAKOWICIE :)
olga39 2017-04-01
Rozkosz dla podniebienia.. Uczta też dla oka :)