[8737396]

Papryka w szlafroczkach

250 g. twarogu
2- 3 łyżeczki chrzanu
1 papryka
20 dkg. szynki najlepiej krojonej w cienkie plastry (ja niestety nie miałam)
1 litr bulionu i żelatyna do tego

Twaróg (przemielony) i chrzan łączymy ze sobą, doprawiamy do smaku. Do bulionu dodajemy żelatynę. Pastę serową nakładamy na plastry szynki, można dodać dowolne warzywka. Zalewamy i odstawiamy do zastygnięcia.

dodane na fotoforum:

flaga2

flaga2 2010-02-13

Same pysznosci u ciebie... milej soboty zycze :)))

mala45

mala45 2010-02-13

Smaczne.

zonia

zonia 2010-02-13

Smacznie i ładnie podane :)

tess02

tess02 2010-02-14

Pozdrawiam Walentynkowo - dużo radości i serdeczności-Buziaczki:))))))

czakink

czakink 2010-02-14

wyśmienite,pozwolisz że sie poczęstuję

dodaj komentarz

kolejne >