1kg ryby opanierować i usmażyć.
Składniki na zalewę:12 łyżek octu,6łyżek cukru,3/4szkl. oleju,11/2szkl. wody,4łyżki keczupu,mały słoiczek koncentratu pomidorowego,pieprz,ziele ang.listek laurowy.Zalewę zagotować.
Pozostałe składniki:1papryka czerwona,
1papryka zielona,5cebul,5 ogórków konserwowych.pokroić i wrzucić do gotującej się zalewy,gotować 5min.Przestudzić i układać warstwami:ryba,papryka +reszta i zalewa.
dodane na fotoforum:
niulka1 2012-01-03
pewnie to ta kościańska- to na pewno wspaniała bo tylko tu taaaaaaaaaaaaakie robią hahaha! a tak na poważnie przy okazji proszę przepis na PRIV dla porównania czy to nie ta "po Dolsku co ja od lat robię- baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo proszę Zdzisiu!
yoker 2012-01-04
POGODNEGO I UDANEGO DNIA ŻYCZĘ I POZDRAWIAM SERDECZNIE ..
SŁONKA NA BŁĘKITNYM NIEBIE ODE MNIE , DLA CIEBIE...
U NAS DZISIAJ ZANOSI SIĘ NA DESZCZYK...
DZIĘKUJEMY ZA GŁOSIKI I PROSIMY O JESZCZE....
maria10 2012-01-04
..... już sam wygląd zachęca do jedzenia...... na pewno pyszna rybka tym bardziej, że lubię rybki a ta będzie trochę inna serdeczności ślę:)))