Taste of Wellington West
żywy posąg
olga22 2009-09-26
tak ,ale nie wszystko ,wydaje mi się że zapraszałes ???
olga22 2009-09-27
Hej Sławku! zeby Ci narobic apetytu to powiem że niedługo będę robiła piernik przekładany powidłami i masą czekoladową.
Stary przepis ciasto miesiąc ,dwa dojrzewa. i tydzien przed świetami sie piecze ,i przekłada masą czekoladową i powidłami'.Zeby wszystko było pyszne to sama na tą okazję usmażyłam powidła ,piernik jest wyśmienityDobranoc Sławku!
amarosa 2009-09-29
ciazka posagowa praca jak tu siusiu zrobić?
amarosa 2009-09-29
re. wielkie oczy to pewnie byly ale nie na samym początku walki ;-)))
pawola 2009-10-04
co to za nudna robota, nie uważasz?
eporemb 2010-07-31
nie wiem jak długo tak można wystać,katorga
dodaj komentarz
kolejne >