slawa1 2016-09-28
Śliczny chłopczyk. Córka Michasia też ogranicza za słodyczami.
re;To ciasto zajada jego karmiąca mama ,a potem Oluś pije mleczko ,napisałam tak w przenośni:)Pozdrawiam serdecznie.
lucy36 2016-09-28
Witam! :) JA robiłam pasztet z tego przepisu, tylko akurat bez grzybów, a do środka dałam całe jajka, polecam i pozdrawiam:)
http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/pasztet-z-ciecierzycy-grzybow-i-pieczonej-dyni-1
stif56 2016-10-09
Zdzisia paw134
szaman1 2016-10-14
Dużo słoneczka pięknej pogody życzę :)
U mnie jest cudownie słoneczko ciepło jak na tą porę roku :)
frykasy 2016-10-15
Cudna minka u synka:)))
re: pielmieni możesz zrobić z poniższego przepisu, wprawdzie są to gruzińskie pierożki, ale efekt ten sam www.youtube.com/watch?v=BRV20lMlrjY
pozdrawiam:))
eluczka 2016-10-18
Re:Z tym przepisem to nie takie proste, mięso podsmażam na patelni a potem duszę w garnku do miękkości z warzywami, suszonymi grzybami,cebula, mielę dwukrotnie i bułkę moczoną w tym sosie a i jeszcze wątróbka kurczaka. Jest dużo przepisów w internecie i ja z kilku tworzę swój własny. Za każdym razem jest inny. Pozdrawiam:)))
jadtan 2016-11-02
Re: Zakwas to tylko mąka i woda. Swój mam już co najmniej od dwóch lat i robię go z mąki żytniej pełnoziarnistej, może być nawet żurkowa. Jak piekę chleb to zawsze zostawiam ok. 100 ml. wstawiam do lodówki a na dzień przed pieczeniem wyciągam, znowu dosypuję mąkę dodaję letnią wodę. Pozdrawiam ☺