Sztuka miesa (wolowinka) w sosie wlasnym, pieczona w rekawie.
Mieso umyc, osuszyc i natrzec sola, pieprzem oraz dowolnymi ziolkami.
Na patelni rozgrzac tluszcz i obsmazyc mieso ze wszystkich stron a nastepnie wlozyc do foliowego rekawa, szczelnie zawiazac konce.
Piec ok.2 godz. przy temp. 160 °C
Smacznego ! ;-)
tabea 2011-03-06
Sosu bylo nawet sporo, tylko ja nie lubie jak mieso plywa na talerzu a i tak bylo bardzo soczyste... ;-)
kot54 2011-03-06
Pięknie podane.......a zestaw smaczny......:))))
kwiatek 2011-03-06
pyszne jedzonko!
adam24l 2011-03-06
smacznego
apetyczny obiadek
ładne foto
Zapraszam na głosowanie na TOP ADAMA.Głosujemy na dowolną ilość utworów wpisując w pw (prywatna wiadomosc) P i numer teledysku napisany obok linku.Szczegóły u mnie na garnku
kot54 2011-03-06
jaka ładna rymowanka w komentarzu.....super....
Miłego wieczoru :)
lila25 2011-03-06
jak zawsze pierwsza liga jedzonko ;)
kot54 2011-03-07
Brawo....brawo....
Pozdrawiam serdecznie, miłego poniedziałku :)
malako 2011-03-07
wołowinka super we własnym sosie , uwielbiam ale gotowaną , widzę że pieczona też smaczna :))
altares 2011-04-09
to też jadam..:-)) dobre i pożywne danie...