Na święta :)

Na święta :)

Przygotowane do suszenia...

W/g przepisu https://www.wielkiezarcie.com/recipe63971.html

Zmieniłam troche przypraw..... zmniejszyłam ilościowo czosnek, dodałam rozgnieciony jałowiec i kolendre....

msciwa

msciwa 2011-12-10

Smakowicie to wygląda...ja bym to upiekła w piekarniku...

wolke1

wolke1 2011-12-10

U mnie już prawie zjedzone....fotka w Garnku,zapraszam

wiska

wiska 2011-12-11

Może się też skuszę...chociaż rzadko jadam wieprzowinę, ale z okazji świąt można odstąpić od reguły:) POZDRAWIAM...miłego wieczoru..bo już ciemno się robi...niestety..

lila08

lila08 2011-12-14

witam! ja zamiast majeranku dałam zioła prowansalskie...jest super:)))
pozdrowionka:)))

benia3

benia3 2011-12-14

myślałam upiec!!!

intma43

intma43 2011-12-14

Jestem ciekawa, jak to smakuje, bo schab suszony jest świetny.
Co do tej zaparzonej szynki. Też się obawiałam, że mięso będzie twarde. Acz jest soczyste i miękkie.
Pozdrawiam :)

(komentarze wyłączone)