grilowanie

grilowanie

Jubileusz!!! 400 zdjęć

dorocik

dorocik 2008-06-02

Smakowicie wyglądają :))))

kkalinaa

kkalinaa 2008-06-02

Ooo, ja na rybkę wskoczę... gratuluję 4-tej setki.. pozdrawiam i miłego... ;)))

danka10

danka10 2008-06-02

Pstrąg .....pychota...życzę następnych 400 fotek...

lavaza

lavaza 2008-06-02

witaj no nie mogę ale mi w brzuchu zaburczało :) Pozdrawiam

kacha26

kacha26 2008-06-02

A próbowaliście je robić w folii,z masełkiem i vegetą?Też pycha:)

benia82

benia82 2008-06-02

ale sie gloda zrobilam

syla72

syla72 2008-06-02

na pewno pyszne były .

felunia01

felunia01 2008-06-03

to cos dla mnie ...

emeleth

emeleth 2008-06-03

z wegetą??????? toż to sama chemia jest. lepiej jest tak: pstrągi całe wypatroszyć i nasmarować sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Do kostki masła (takiego wyjetego pół godziny wcześniej z lodówki) dodać zioła- rozmaryn, bazylię, prowansalskie, oregano (jakie sie lubi i w ilości takiej jak sie lubi), dodać do masła czosnek (też ilość dowolna- ja dodaje dużo) i wymieszać z masełkiem i napakować do brzucha pstrąga. Naciąć boki ryby (jakby sie jej robiło skrzela na całym boku - 3 nacięcia po każdej stronie). Zawijamy szczelnie w folie aluminiową robiąc taką łódeczke zamknietą (albo wsadzamy do rekawa do pieczenia) i do piekarnika na 40 minut w 180 stopni.
Mamo powiedz wszystkim jak smakuje :)

xxelka

xxelka 2008-06-04

jest równie dobry jak mój

emeleth

emeleth 2008-06-04

:) no ba!!

quantic

quantic 2008-06-04

Gratuluję

dodaj komentarz

kolejne >