ewusia

ewusia 2012-03-29

Dobry pomysł, przepis nie jest trudny,
warto go wypróbować.....:)
Pozdrawiam Oleńko.

annetka

annetka 2012-03-29

O ! Jak wyszła ? Ja swoją właśnie zacukrzyłam i jestem baardzo ciekawa efektu ... Pozdrawiam :)

annetka

annetka 2012-03-29

He, he... to jesteśmy na tym samym etapie ( u mnie schab) :) Jestem bardzo ciekawa efektu. Życzę powodzenia !

bombel5

bombel5 2012-03-29

Oj taaak...

olenia3

olenia3 2012-03-29

Fajna jakas surowizna;)0

mpmp13

mpmp13 2012-03-30

Ja to bym chętnie spróbowała.......Witaj Oluniu...Pozdrawiam...

fotmar

fotmar 2012-03-30

Super sprawa będę i ja musiał o czymś takim pomyśleć bo zapewne o wiele korzystniejsze to od kiełbasy bez kiełbasy za to zgodnej z kolorem , zapachem i czasem smakiem
Pozdrawiam

pinecha

pinecha 2012-04-03

... ale smakowicie wygląda :-)

annetka

annetka 2012-04-12

No to się pochwalę, że wyszło super !
Pozdrawiam :)

(komentarze wyłączone)