Kotlety z serc indyczych,frytki i surówka z pora
ZAPRASZAM
Serca indycze wybieram zawsze jak największe,nakrawam wzdłuż ale nie do końca,myję dokładnie,następnie rozkładam na desce wewnętrzną stroną do góry,przykrywam kawałkiem folii spożywczej i rozbijam.Rozbite solę,pieprze i odstawiam na godzinę lub dwie.Potem robię jak schabowe czyli w jajku i bułce.Smażę je troszkę dłużej jak schabowe i na małym ogniu.Nie wychodzą zbyt duże dlatego zazwyczaj liczę po dwa na osobę.Są bardzo dobre-polecam
oliwkaa 2013-09-19
na kotlety z serc bym nigdy nie wpadła !!! dobre? zapewne tak ...
ewaiza 2013-09-19
PYSZNIE WYGLADA,JA JESZCZE NIE JADLAM SERCA INDYCZE,
NIGDZIE NIE SPOTKALAM TU U NAS .
A MAM CHEC NA SERCA I ZOLADKI.POZDRAWIAM.
jmania 2013-09-19
nie jadłam jeszcze kotletów z serc indyczych wyglądają apetycznie i pewnie są smaczne