Podano do stołu

Podano do stołu

Kotlety z serc indyczych,frytki i surówka z pora
ZAPRASZAM

Serca indycze wybieram zawsze jak największe,nakrawam wzdłuż ale nie do końca,myję dokładnie,następnie rozkładam na desce wewnętrzną stroną do góry,przykrywam kawałkiem folii spożywczej i rozbijam.Rozbite solę,pieprze i odstawiam na godzinę lub dwie.Potem robię jak schabowe czyli w jajku i bułce.Smażę je troszkę dłużej jak schabowe i na małym ogniu.Nie wychodzą zbyt duże dlatego zazwyczaj liczę po dwa na osobę.Są bardzo dobre-polecam

oliwkaa

oliwkaa 2013-09-19

na kotlety z serc bym nigdy nie wpadła !!! dobre? zapewne tak ...

taka3

taka3 2013-09-19

Pozdrawiam serdecznie życząc miłego popołudnia :)))

isia29

isia29 2013-09-19

pyszny obiadek ;)

yanisia

yanisia 2013-09-19

Pysznie:) lubię bardzo podroby:)Pozdrawiam Cię.

ewaiza

ewaiza 2013-09-19

PYSZNIE WYGLADA,JA JESZCZE NIE JADLAM SERCA INDYCZE,
NIGDZIE NIE SPOTKALAM TU U NAS .
A MAM CHEC NA SERCA I ZOLADKI.POZDRAWIAM.

piatal

piatal 2013-09-19

bardzo ciekawe,,z serc? nie wpadłbym na taki pomysł,,,

jmania

jmania 2013-09-19

nie jadłam jeszcze kotletów z serc indyczych wyglądają apetycznie i pewnie są smaczne

kinga35

kinga35 2013-09-19

re: spodobał się NAM -WASZ hihi zgapiłam:-) buzioki

lila08

lila08 2013-09-19

lubimy serca ale kotletów nie robiłam...super pomysł :)

danucia

danucia 2013-09-20

a to dla mnie nowość!

dodaj komentarz

kolejne >