stachs7

stachs7 2013-09-24

Pyszna!Pozdrawiam.

ewaiza

ewaiza 2013-09-24

Z CIEBIE PRACOWITA KOBITKA
MILEGO POPOLUDNIA ZYCZE.

salma67

salma67 2013-09-24

juz tez poczynilam maly zapasik na zime

jmania

jmania 2013-09-24

bardzo ciekawy przepis

halinag

halinag 2013-09-25

przepis super... jakie śliwki mają być Anetko i czy bez pasteryzacji...pozdrawiam:))

anet36

anet36 2013-09-25

Halinko najlepsze śliwki to węgierki,ale inne też mogą być,ja nie pasteryzuję,wkładam bardzo gorące ,zakręcam i chowam je w kocyk i tak zostawiam do całkowitego ostygnięcia.

kimeraj

kimeraj 2013-09-25

Przepis ukradziony ;) Przesyłam pozdrowionka Anetko :)

kimeraj

kimeraj 2013-09-25

W sensie ja go ukradłam Tobie przed chwilą :)

lilia7

lilia7 2013-09-25

zrobione ! :) Zagotowałam mimo wszystko. Zamiast cukru musiałam dać Xylitol ze względu na cukrzyka w rodzinie. Nutella jest rewelacyjna. Dziekuję. Pozdrowienia.

dodaj komentarz

kolejne >