Kajzerki szczypiorkowe

Kajzerki szczypiorkowe

2 kajzerki( najlepsze czerstwe,ale nie suche)
2 jajka
2 łyżki mleka
szczypiorek dowolna ilość
sól
pieprz
olej do smażenia


Kajzerki przekroić na trzy krążki, jajka rozbić,dobrze roztrzepać widelcem.
Dodać pokrojony szczypiorek,mleko,sól i pieprz,wszystko dobrze wymieszać.
Każdy kawałek kajzerki,maczać w jajku,smażyć chwilkę z obydwóch stron ,na złoty kolorek.
Smacznego.

dodane na fotoforum:

mlord

mlord 2011-11-22

Robię takie coś. Fajne jest!

lila08

lila08 2011-11-22

ja nawet zwykły chleb też tak robię ...pycha!
pozdrowionka:)))

o40na

o40na 2011-11-22

Pomysłowo :))

lidia49

lidia49 2011-11-22

Pycha...

dodaj komentarz

kolejne >