Zakwas buraczany

Zakwas buraczany

Melduję, że zakwas w 3 litrowym słoju, na wigilijny barszczyk czerwony, do uszek grzybowych, nastawiony:) Dynia olbrzym, też już przerobiona, wyszło 13 litrowych słoików::)

Zakwas nastawiłam z tego przepisu.
https://www.youtube.com/watch?v=elbA_F4AaiE&list=PL230BF32796C8A6B8&index=10

dodane na fotoforum:

lulka1

lulka1 2014-11-19

pracowita z ciebie pszczółka .. :)

yanisia

yanisia 2014-11-19

Smakowitości:)Pozdrawiam:)

violinka

violinka 2014-11-19

Dynia superrrr

tof65

tof65 2014-11-19

Nie za wcześnie na ten zakwas?

intma43

intma43 2014-11-19

Ania, dzięki za przypomnienie. Faktycznie zdałoby się nastawić zakwas buraczany :)

anita591

anita591 2014-11-19

Pozdrawiam miłego wieczoru dobranoc

anulkaz

anulkaz 2014-11-19

Re:tof65,nie jest za wcześnie na zakwas, taki zakwas może stać w lodówce do 2 miesięcy, popatrz na filmikach w necie

bea73

bea73 2014-11-20

Witam! pozdrawiam cieplutko i życzę dalszego miłego dnia:))

jusiap

jusiap 2014-11-21

:) U Ciebie Aniu przygotowania trwają do świąt :)
fajnie ;) ja jakoś nie mam po drodze już cieszyć sie świętami :(
wszystko w swoim czasie...
pozdrawiam :)

bahus

bahus 2014-11-30

Nie za wcześnie na ten barszcz?

dodaj komentarz

kolejne >