elvie86

elvie86 2014-12-13

o jaaaa! super, trzeba będzie spróbować ;)

isia222

isia222 2014-12-14

tez lubie pasztety domowe

renia53

renia53 2014-12-14

mniam....:) dobryj niydzieli pracusiu:)

anita591

anita591 2014-12-14

Życzę dużo słoneczka i uśmiechu na niedziele i kolejne dni

alisha

alisha 2014-12-14

Wyglądają przepysznie

slawa1

slawa1 2014-12-14

Lubię pasztety z braku czasu przed świętami nie robię,ale Twój strasznie kusi,musi być wspaniały w smaku.Pozdrawiam pracowitą ,śliczną dziewczynę:)

kris13

kris13 2014-12-14

Hm...może i ja zrobię..? wygląda wspaniale ;))

alik61

alik61 2014-12-14

przepyszności;)))

bea73

bea73 2014-12-15

w końcu znalazłam chwilę na odwiedziny na garnku... pozdrawiam i życzę miłego dnia.

elvie86

elvie86 2014-12-19

pasztety właśnie się robią ;)

wie47

wie47 2014-12-21

Anulka zastanawiam sie ciągle czy nie za wcześnie 11 dni przed świętami dyć to je prawie 2 tygodnie ???? czy ty go mrozisz ?????? kurde napisz mi bo ja ciągle mam stracha co sie z nim dzieje przez te 11 dni ....a druga rzecz heheh chyba by my go zjedli .....

anulkaz

anulkaz 2014-12-21

Re:wie, zaraz po upieczeniu, jak tylko wystygł, zapakowałam go w torebki foliowe i zamroziłam.W wigilię na noc wyjmuję jeden z foremką i stawiam na oknie kuchennym.Na świąteczne śniadanko, jemy pyszny pasztet, wcale nie czuć, że był zamrażany, kroi się pięknie i wcale nie kruszy:)

ilonka61

ilonka61 2014-12-28

tez zrobiłam i zamroziłam i tylko dzieki twoim radom i wspaniałym przepisom mielismy cudne swięta , bo wnusio przed swietami sie mocno rozchorował i nie miałabym czasu stać przy gharkach a tak tylko odmrązałam

dodaj komentarz

kolejne >