Pomidory z ryżem i mięsem

Pomidory z ryżem i mięsem

Bardzo sobie cenię wszelkie faszerowane warzywa . Robie je na różne sposoby - duszone w sosie, pieczone, gotowane na parze . Zależnie od miękkości warzyw trzeba dobrać proces ich przygotowania . Pomidory wymagają delikatnego traktowania bo rozpadną sie i nie będzie efektu. Ale jak już je odpowiednio przygotujemy będą ozdobą stołu ( i co tu mówić - smakołykiem , którym nikt nie pogardzi ).

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/05/pomidory-z-ryzem-i-miesem.html

dodane na fotoforum:

izka71

izka71 2012-05-12

Ja jeszcze na wierzch takich pomidorów daje plaster sera też są pyszne! Pozdrawiam cieplutko!

bunia

bunia 2012-05-12

izka71- jak zapiekam w piekarniku to też daje ser- ale teraz miały być duszone - to bez serka

dodaj komentarz

kolejne >