Jest to prawie rzecz jasna, że ryby to samo zdrowie. Matjessild zawiera wiele flerumettete kwasów tłuszczowych. Są one znane jako dobre dla organizmu. Ponadto matjessild dużo białka, witaminy A, B1, B2, B6, B12, CD i E, minerały sodu, potasu, wapnia i jodu
dodane na fotoforum:
wszebor 2010-09-02
Fotka fajna - ale te kartofelki kosztuja w Norwegii prawdopodobnie piec razy tyle co reszta dania !? .
maxmen 2010-09-02
Dzięki za zaproszenie na śledzika.
Wygląda prima sort. :)
Ale czy on jest po norwesku???... z tym bym polemizował...hahaha...:)
No może przez to że tam są buraczki. :)
Ja bym śledzie polał śmietana i byłby śledzik po polsku. Reszta składników pasuje.
No i chyba Norwedzy do tego nie piją seteczki zmrożonej polskiej wódeczki...hahaha...:)))
malgo91 2010-09-03
Proste , niewyszukane i zdrowe jedzonko , takie właśnie lubię i chętnie się poczęstuję ....:))
Dziękuję ....miłego popołudnia :))
mirka01 2010-09-03
apetycznie wyglada i napewno jest bardzo dobre..pozdrawiam:)
monti 2010-09-09
A buraczki w Norwegii smakowaly- te w plastrach?dla mnie zbyt slodkie, podobnie jak ogorki z Rema 1000. :)