250G MAKI
1 LYZECZKA SOLI
4 JAJA
75 Gr . MASLA
1 SASZETKA DROZDZY
150ML MLEKA
150ML WODY
60 Gr .CUKRU
2 SASZETKI CUKRU WANILIOWEGO
1 LYZKA OLIWY
2 LYZKI RUMU( NIE KONIECZNIE).
ODSTAWIC NA 30 MIN ABY CIASTO ODPOCZELO
POTEM JESC Z DODATKAMI LUB NIE.Z TEGO PRZEPISU SA SMACZNIEJSZE I CHRUPIACE NA ZIMNO.
U NAS DZIS ZIMNO MROZNO PADA SNIEG .POZDRAWIAM .
dodane na fotoforum:
jola09 2013-03-23
OJ NIE UMIESZ POSIEDZIEĆ TAK JAK JA SUPER GOFRY ,A CO DO BABY TO TWOJA TEŻ NIEZŁA PEWNO JUŻ ZJEDZONA
ewaiza 2013-03-23
DAWNO ZJEDZONA U MNIE CO SODKIE TO SZYBKO ZNIKA .GOFRY PIEKLAM BO KUPILAM GOFROWNICE I CHCIALAM WYPROBOWAC ALE NIE JEST ZA DOBRA.
zankaz2 2013-03-23
ja też kiedyś kupiłam- miała 3 rodz. wymiennych blaszek : gofry, tosty i coś tam jeszcze, ale była tak słabej mocy ,że te gofry ani tosty nie chciały się upiec.....
ostatnio wzięłam się za porządki w piwnicy i to coś wyrzuciłam.......
pozdrawiam!
pola6 2013-03-23
Mam starą gofrownicę , która bardzo dobrze piecze, tak więc gofry dosyć często goszczą na moim stole.
Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia i wieczoru.