Kandyzowana skórka z ekologicznch pomaranczy

Kandyzowana skórka z ekologicznch pomaranczy

...bedzie do makowca, piernika i nie tylko....

dodane na fotoforum:

ona11

ona11 2018-12-19

dobry pomysł

rozella

rozella 2018-12-19

Wygląda rewelacyjnie i też tak zapewne smakuje (:
Ps. Tak u mnie w akwarium to skalary :)))

niusia1

niusia1 2018-12-19

zapewne w domku bosko pachnie;

reni51

reni51 2018-12-19

Doskonała do świątecznych wypieków.

kimeraj

kimeraj 2018-12-19

Tak cudne robisz zdjęcia, że ślinotok za każdym razem!
re: Ewciu, nawet nie pomyślałam,że w słowie jest "ż", tylko,że po prostu "zjadłaś r" :)))

davie

davie 2018-12-19

Od razu zrobiło się pachnąco jak u mojej babci
w kuchni, gdy piekła makowce.

ewjo66

ewjo66 2018-12-19

cudnie i smakowicie pokazana :-)
często sama robiłam...ostatnio czasu brakuje i niestety dobrych pomarańczy też...

krychan

krychan 2018-12-20

jak pieknie zapachnialo:)

astra40

astra40 2018-12-20

Piękna fotka, a skórka wspaniała;)

oliwkaa

oliwkaa 2018-12-20

oooo tak ... skórka jest wspaniałym dodatkiem u mnie do makowek przede wszystkim :)

Foto zachęcające do działania :)
Miłych przygotowań.

stasia8

stasia8 2018-12-21

Wyśmienita...ja w tym roku poszłam na łatwiznę i kupiłam gotową ale to już nie jest to co samodzielnie zrobiona...

dodaj komentarz

kolejne >