duszą się w sosie pomidorowym...wcześniej podsmażone, aby dodały smaku sosikowi...:-)
już prawie gotowe...pachną lubczykiem :-)
pdorota 2016-11-12
Miałam też dziś robić, oczywiście wegetariańskie,ale kapusta musiała być "bio"i nie było w sprzedaży odpowiednio dużych główek...Napatrzę się u Ciebie i obejdę smakiem...ja mam na jutro chilli con carne...:))
maria57 2016-11-12
a ja dodaję kminek do gołąbków
chyba, że mam dużo kopru i nawet jego suszone nasiona - też mi pasuje
swoją drogą uwielbiam gołąbki i gdyby nie fakt, że mam w zamrażalniku własną produkcję, gotowa byłabym się do Ciebie na nie wprosić
babcia1 2016-11-13
a ja chyba muszę się wziąć i zrobić to i od razu zapasik do zamrażarki pójdzie!!mniam !!
adamowa 2016-11-13
Alez pysznosci ...dawno nie robilam ...wygladaja smakowicie i ten aromat ...Milej niedzieli Ci zycze ...
pantoja 2016-11-13
Moja ulubiona potrawa, ja lekko zaprawiam śmietanką. Mam zawsze w zamrażarce jakiś zapas:))
olga39 2016-11-13
Ja zrobię za dwa tygodnie, jak córka przyjedzie do domu