Przepis na 2 porcje
30 dag wątróbki drobiowej
20 dag pieczarek
1 cebula
70 ml śmietanki kremówki
łyżka posiekanej natki pietruszki
1 torebka ryżu
każdy ze składników pokroić w malutką kosteczkę usmażyc osobno najlepiej na masełku
ryz ugotowac na sypko
nastepnie wszystkie składniki oprócz ryzu przełożyc na patelnie w ktorej smażyła się wątróbka wymieszac wlać śmietanke i wsypać pietruszkę i chwilkę pogotowac 2-3 min doprawic solą i pieprzem do smaku i wylać na ryż przygotowany na talerzu
laura5 2014-05-19
Miłego popołudnia życzymy.;)
Wiele słonka na resztę dnia i jak na caly zapowiadajacy sie cieplutki tydzien....Przepiekne foteczki macie Kochani:)Pozdrowionka dla WAS!!!
bea73 2014-05-19
robiłam... pychotka!!!!
witam w poniedziałkowe popołudnie... pozdrawiam i milutkiego wieczorku życzę!