Gar drugi...

Gar drugi...

kukura

kukura 2012-05-17

Pyszotka ;)

lila08

lila08 2012-05-17

ja robię jeden gar z pomidorowym drugi z pieczarkowym...

jokam

jokam 2012-05-17

Lilu, pieczarki są w środku. ścieram je na tarce, odparowuję, z cebulką podsmażam i fru do mięcha. a sos pomidorowy koniecznie. i żeby duuużo go było! :D

jessika

jessika 2012-05-17

ooooooo, starczy dla wielu ..........???

jokam

jokam 2012-05-17

jasne Jessi...!
zawsze w ilości hurtowej robię i zamrażam, a potem jest jak znalazł.

bea08

bea08 2012-05-19

ale kusisz...

annorl1

annorl1 2012-05-19

mniam! uwielbiam gołąbki, a w zamrażarce już nie ma ani jednej porcyjki...trzeba by w jakiś brzydki dzień zabrać się za robotę :p

halinag

halinag 2012-05-31

czyli ten gar na wynos?...uwielbiam:))

dodaj komentarz

kolejne >