Chlebki pszenno-żytnie wieloziarniste.

Chlebki pszenno-żytnie wieloziarniste.

Ładnie wyrosły, zaraz wstawię do piekarnika.

baskadm

baskadm 2013-02-20

MISSSSSSSSSSSSSSSSTRZOWSTWO ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesorek

jesorek 2013-02-20

będą chlebki ????

wrobel3

wrobel3 2013-02-20

Mmmmmm,ale bym zjadła takiego
chlebka-:),czy kurier z UPC dowiezie
do mnie heheh...pozdrowionka

malako

malako 2013-02-20

do tego masełko , pycha:))

alisha

alisha 2013-02-20

Cuda stworzyłaś

lila08

lila08 2013-02-20

w najlepszej piekarni nawet takiego nie pieką...coś o tym wiem :)))

ofka63

ofka63 2013-02-20

Wyglądają przepysznie:)Pozdrowionka.

maria57

maria57 2013-02-20

jakie ładne - chyba bym ich nie zjadła - tak piękne, że tylko patrzeć i patrzeć i patrzeć

tim76

tim76 2013-02-20

ой,ой,ой.....сколько вы кушаете. Пшеницу лучше проращивать, чем запекать в тесте.

tim76

tim76 2013-02-20

При астме вам лучше забыть о выпечке, где содержатся дрожжи.
Дрожжи это яд для иммунной системы и всего организма.
http://www.babyblog.ru/user/Verika/2359102

Дрожжи нужно полностью убрать из своего рациона.

kania6

kania6 2013-02-20

proszę przepis!

ireniii

ireniii 2013-02-20

Wyglądają i pewnie będą smakowały cudownie!!!!Nie ma to jak własny chlebuś! :) Pozdrawiam

aziu1

aziu1 2013-02-21

jakie artystyczne :)

jessika

jessika 2013-02-21

no nie TY jesteś Mistrzynia od Chlebusiów !!!!!
MOJE GRATULACJE !!!!! :))

iwska

iwska 2013-02-23

Mistrzostwo świata ! Jesteś niesamowita !!!

dodaj komentarz

kolejne >