Chleb pszenno/żytni.

Chleb pszenno/żytni.

-300g mąki pszennej razowej
-100g mąki żytniej (dałam troszkę mniej)
-100g mąki pszennej
-2 płaskie łyżeczki soli
-1 łyżeczka cukru
-20g drożdży
-400 - 500 ml ciepłej wody
-80g słonecznika
-80g pestek dyni
-40g sezamu
-80g siemienia lnianego

choco13

choco13 2013-12-05

Co to jest to czarne, dlugie po prawej stronie?? :))

lila08

lila08 2013-12-05

bardzo dużo soli...

jokam

jokam 2013-12-05

Choco, długie czarne, to jest młynek do grubej soli morskiej...

Lidziu, soli było tyle w przepisie, ja chleba nie jadłam, mąż próbował i mówi, że dobry...

wojci52

wojci52 2013-12-05

Ale masz samozaparcie na zdrową żywność, podziwiam!

ojtam

ojtam 2013-12-06

Brawo szalona kucharko!!!

alexo

alexo 2013-12-06

pozdrawiamy Mikołajkowo ;)

emmi1

emmi1 2013-12-06

pozdrawiam :)

dodaj komentarz

kolejne >