Bułki Lidki.

Bułki Lidki.

Bardzo proszę, już gotowe!
Lidziu - pięknie Ci dziękuję za kolejny świetny przepis !! :))

razdwa3

razdwa3 2013-12-07

Rany, gdyby mój mąż miał taką żonę! Marzenie! :)

badi08

badi08 2013-12-07

o matulu mnie nie wychodzą bułki może też skorzystam z tego przepisu a może sie uda? Pieknie wygladaja ale jak dla mnie to zaduża ilość chyba że zamroże. a jak piekłaś z termoobiegiem czy grzałka góra - dół ? Ponoć to ma znaczenie? Pozdrawiam i czekam na poradę !

lila08

lila08 2013-12-07

brawooooo!!! cieszę się ,że smakują ,na zdrówko :))) tj .z serii wiesz co jesz ...

wojci52

wojci52 2013-12-07

Przedziałki coś się pozlepiały, ale i tak pewnie pyszne!
Pozdrawiam!

atrami

atrami 2013-12-07

cudowne :))) przepis już ląduje w ulubionych :))

jokam

jokam 2013-12-07

Badi, u mnie jest taki staromodny piec, więc nie ma termoobiegu. najpierw piekłam od dołu, a na koniec włączyłam górną grzałkę. a Ty śmiało możesz z połowy porcji robić, ewentualnie właśnie zamrozić.

Wojci, też się śmiałam, że moje pracowicie robione przedziałki trochę zaniknęły. :P

badi08

badi08 2013-12-08

Jokam dzięki już wczoraj poleciałam do Tesco i kupiłam świeże drożdże i siedzi sobie ciasto w lodówce , bedą bułki. O matuńciu jak wyrosło i mówi się , że drożdżowe musi miec ciepło bez przeciagów , bo inaczej nic z niego nie będzie. Nasze babcie dopiero się dziwia i patrza z góry co ich wnuki wymyśliły - w lodówce ciasto drożdżowe sobie rośnie ? hi,hi,hi Pozdrawiam i sciskam cieplutko i wielkie dzieki mam nadzieje , że sie uda !!!!!

oliwkaa

oliwkaa 2013-12-08

Jak zawsze kropk po kroku szczególowy opis,super taka technika przedstawiania przepisu.Chyba upieke takie bułeczki ...

jokam

jokam 2013-12-08

Oliwko, gorąco polecam... bułki naprawdę przednie... i niech się sklepowe grahamki chowają...

secza

secza 2013-12-08

brawo!:)

dodaj komentarz

kolejne >