Piątkowo, obiadowo...

Piątkowo, obiadowo...

Filety rybne pokropiłam olejem, posypałam solą i pieprzem, obłożyłam cebulą, czosnkiem, jałowcem i liśćmi laurowymi.
Tak zamarynowane wstawiłam na jakiś czas (minimum 20 minut) do lodówki.

lila08

lila08 2014-01-24

rybkę mogę jeść trzy razy dziennie...

wojci52

wojci52 2014-01-24

A ja właśnie wykańczam do wieczornego piwka, wczorajszego halibuta, dziś na zimno.
Twój pomysł też musi być dobry!
Pozdrawiam!

izolek

izolek 2014-01-24

Myślałam, że to śledziki - też dobre z cebulką.

izolden

izolden 2014-01-25

W pierwszej chwili myślałam,że to śledzie ...i tak mi ślinka pociekła......hihihi....pozdrawiam Asiu.

dodaj komentarz

kolejne >