Dziś zupa rybna z warzywami, świderkami i zieleniną.

Dziś zupa rybna z warzywami, świderkami i zieleniną.

-ulubiona mrożona mieszanka warzywna
-ulubione filety rybne
-ulubione kluski
-sól
-szczypta cukru
-pieprz
-kurkuma
-troszkę masła, ewentualnie oleju
-zielenina (tu - koperek, bazylia, pietruszka)

Mieszankę warzywną ugotować do miękkości, dodając sól, cukier, pieprz, kurkumę i masło (olej).
Gdy warzywa już są miękkie wrzucić pokrojone na kwadraty filety rybne i gotować na maleńkim ogniu przez około 3-5 minut.
Po wyłączeniu gazu sypnąć do gara pokrojoną zieleninkę.
Pasjonatom zieleniny, można ją dosypać do talerza, niech się cieszą, a co...!!
Kluchy ugotować oddzielnie.

To jest porcja dla mojej córki... ja miałam bez pietruszki... nie lubię natki... brrr...!:D

jagnom

jagnom 2014-08-28

mniam :) wygląda pysznie :)

elle54

elle54 2014-08-28

W piątki pościmy -mówi ludożerca do syna - Jemy tylko rybaków.

iwska

iwska 2014-08-28

Ale pychota, poproszę o przepis :))

maggi1

maggi1 2014-08-28

Świetnie gotujesz,chylę czoła :)
Skąd ja znam ten opis na profilu ;)

gwiazd7

gwiazd7 2014-08-28

* Same witaminki :))* Smacznego *

alisha

alisha 2014-08-28

Wygląda bardzo apetycznie

lila08

lila08 2014-08-28

nigdy nie jadłam ,ciekawa jestem jak smakuje ...

dodaj komentarz

kolejne >