Przedświąteczna próba techniczna, czyli jajka faszerowane.

Przedświąteczna próba techniczna, czyli jajka faszerowane.

Koleżanka G. przekazała mi swój sprawdzony przepis:

"Na początku podsmażam cebulę.
Przygotowane pieczarki ścieram na jarzynowej tarce o grubych oczkach dodaję do cebuli i smażę.
Jeśli pieczarki odparują i są gotowe zdejmuję
z gazu i dodaję żółtka z ugotowanych jajek.
Doprawiam solą i pieprzem.
Farsz gotowy."

iwatoja

iwatoja 2018-03-22

Kiedyś robiłam takie i były pyszne:))))

jokam

jokam 2018-03-22

re:Iwa, a to są chyba moje pierwsze.
Bardzo jajka faszerowane lubię, jednak nigdy ich (chyba) sama nie robiłam.:)

halinag

halinag 2018-03-22

Też tak robię pycha:))

astra40

astra40 2018-03-22

O fajny przepis☺ Może zrobię☺

lila08

lila08 2018-03-22

pyszne są :) zawsze robię na Wielkanoc ...

izolek

izolek 2018-03-23

Fajny prosty przepis - kupuję DZIĘKUJĘ.

dosiak

dosiak 2018-03-23

Identycznie robi moja mam już od lat..są pyszne..a na dodatek farsz bez zółtek można przygotowąc wczeesniej i zamrozić - potem tylko rozmrozić ugotować jajka i szybciutko wychodzą faszerowane :)

dodaj komentarz

kolejne >