..kto ma ochotę można kroić ;):)
/pianka capuccino i śmietankowa w biszkopcie_wierzch biała i ciemna czekolada/
stasia8 2013-05-05
Co za smakowitości...
re...moje rurki są z ciasta francuskiego tak na szybko i kremem budyniowym,dodałam tylko kieliszek ajerkoniaku dla zaostrzenia smaku...a ten przepis co pisałaś z białek i octu to znam chociaż sama nigdy nie robiłam...moja mama dodawała do tego po kilka kropli barwnika i przy nadziewaniu robiła się kolorowa tęcza...tą pianką ozdabiała też babeczki...było nas czworo dzieci to takie kolorowe łakocie znikały w mgnieniu oka...
jeanne 2013-05-05
Świetnie wygląda, jeszcze takiego ciacha nie piekłam;-))
Pozdrawiam serdecznie;-))
hali11 2013-05-05
Krysiu przecież pisałam że się odchudzam a Ty ciągle kusisz,serdecznie pozdrawiam.