Jak Szwajcaria... to zolte sery szwajcarskie....
dzis zapraszam na fondue ....:)))
sery sa dalej, kazdy wybiera wg wlasnego smaku.....
Milego wieczorku zycze i smacznego...;))))
balisto 2010-06-07
to jest fondue savoyarde, niezle ale szybko sie tym mozna najesc, ja wole fondue z miesem wolowym i ze sosami roznymi
betaww 2010-06-07
NO TO SZLAG TRAFIŁ TWOJĄ DIETE.....ALE TAM SĄ PRZYNAJMNIEJ SERY....A NIE UTWARDZANA MASA JAK U NAS.......ZAZDROSZCZE.....
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.....)))
balisto 2010-06-07
w Polsce jadlam sery, zolte, tzw, szwajcarskie i holenderskie, takich serow jak Reblochon czy Brie, czy inny Camembert nie znalam, tutaj najpierw probowalam roznych zanim znalazlam sobie te, ktore jem do dzisiaj, sa jeszcze inne z zielskiem, czy z cieniutkim paseczkiem plesni, brzydko pachna ale sa bardzo dobre w smaku, nie lubie takich, ktore pieka w ustach!!, dlatego jem je jak sa swierze, nie wiem w jakiej Szwajcarii jestes, francophone czy italiackiej, ale u nas sie mowi na sery "dojrzale"- "bien fait"
markus2 2010-06-07
mniam, mniam karz den jeden jest dobry nie tyko ten
Pozdrawiam życzę dobrych snów
iwona85 2010-06-07
Smacznego
pegasus 2010-06-07
ŁADNIE WYGLĄDA A JA MYŚLAŁEM KROPECZKA , ŻE TO CIASTO NA NALEŚNIKI HIHIHI
SMACZNEGO !
POZDRAWIAM SERDECZNIE
bonga 2010-06-07
miałam nie jeść kolacji, ale po tym ruszyły mi soki żołądkowe, jak Twoje jurajskie wodospady:)
pegasus 2010-06-07
JAKIE POZORY KROPECZKO , CWANA BO WIEDZIAŁA I TAM NA MIEJSCU.DLA MNIE JAK CIASTO NA NALEŚNIKI.
MUSI BYĆ SMACZNE.
POZDRAWIAM CIEBIE I TWOICH PORZYJACIÓŁ
beates 2010-06-08
chętnie skosztuję:)
(komentarze wyłączone)