i natychmiast zakręciłam słoje. Stoją tak od wczoraj - nic z nich nie wycieka
degustować będziemy komisyjnie z Renią /reni51 - mam nadzieję, że będą smaczne
katka12 2016-07-16
u mnie zalewam wrzątkiem, solę, i już następnego dnia zjadam:))
mariol6 2016-07-17
Na pewno będą Wam smakowały, szczególnie przyprawione dobrym humorem! :-)
wigater 2016-07-19
A ja tak od lat robię.
(Myślałam, że wszyscy już ten sposób znają.)
I zawsze wychodzą b. dobre.
A moja przyjaciółka mówi, że po kilku dniach, gdy już są takie "małosolne", to je pasteryzuje i wtedy małosolne zostają.
Ja nie próbowałam tego, ale jej się zawsze wszystko udaje, więc skłonna jestem uwierzyć.
peugeot 2016-07-31
Robię tak od lat, leje po łebach wrzątkiem z solą,100% pewności ze się nie popsują,trochę inaczej dojrzewają w słoikach.
(komentarze wyłączone)