HEJ ! A TO DOBRE W KOLORZE??

HEJ ! A TO DOBRE W KOLORZE??

TO Z GŁĘBOKIEJ SZUFLADKI!

anhan

anhan 2017-04-21

W kolorze i w zapachu Olgo!:)

wydra73

wydra73 2017-04-21

Część roztarta ujdzie, ale czy to jeszcze kwiat chociaż pozostaje różą?!

olga22

olga22 2017-04-21

HEJ WYDRA KOLOR JEST!!!

madu02

madu02 2017-04-21

A ten zapach roztarty dech zapiera!

edge56

edge56 2017-04-21

Dobre, dobre! :-)

lenka42

lenka42 2017-04-21

Do czego to ma być?

jaworr

jaworr 2017-04-21

O to będzie do pączków dobre....:)) super kadr..:)

davie

davie 2017-04-21

Bardzo dobre, kolor jest świetny..:)

gepi12

gepi12 2017-04-22

NIE MA TŁUSTEGO CZWARTKU BEZ PĄCZKÓW Z SOLIDNĄ PORCJĄ RÓŻANEJ MARMOLADY W ŚRODKU - TAK KAŻE TRADYCJA.

evita

evita 2017-04-22

Zgadzam się z "davie" jest świetny...

Dnia ze słoneczkiem życzę...
Pozdrowienia zostawiam... :)

agat33

agat33 2017-04-22

Makutrę pamiętam jedynie z dzieciństwa. Ucierałam w niej żółtka z cukrem pod okiem babci, potem robił to już robot. Ale płatki różane z cukrem to tylko tak...ależ to pachnące zajecie, a pączki z takim nadzieniem to poezja kulinarna:)

pimpoli

pimpoli 2017-04-22

w zapachu przede wszystkim!!

lusia74

lusia74 2017-04-22

Z tego robi się konfiturę do pączków
Jadłam kiedyś-pycha

evita

evita 2017-04-22

Re: to mahonia Olgo... jeszcze w pąkach u mnie...

akant29

akant29 2017-04-26

uciera się, a dalej co się robi?

dodaj komentarz

kolejne >