Szef kuchni serwyje,,,

Szef kuchni serwyje,,,

Cordon Bleu.

dodane na fotoforum:

atomoje

atomoje 2013-01-28

Idę sprawdzić rozkład jazdy do Szczecina..... ;)

funiak

funiak 2013-01-28

nie ma powodow do marudzenia ...i pokusie opierania:)))szefie... to noze to wyostrzone do perfekcji.....kuszaca prezentacja:)))

smyk5

smyk5 2013-01-28

hmmmmmmmmmmmm, i co mam na to powiedziec/napisac??:)

eliszka

eliszka 2013-01-28

Fajne danie..tylko nazwa prawidłowa to,,Cordon Blue " :)

eliszka

eliszka 2013-01-28

,,Bleu "..zrobiłam sama literówkę ;).

eliszka

eliszka 2013-01-28

Blue-tak prawidłowo..

cypryjka

cypryjka 2013-01-28

zawsze mi sie wylewa........

damek34

damek34 2013-01-28

fotki tak jak danka.extra !

sunaj

sunaj 2013-01-28

Mniam...:-)

pawola

pawola 2013-01-28

o jakie ładne...

alisha

alisha 2013-01-28

Chyba Cordon

gwiazd7

gwiazd7 2013-01-28

..* Fantastyczne..*

halka

halka 2013-01-28

Bardzo realnie wygląda:)

jesorek

jesorek 2013-01-28

mniaaammmm .....

ninka57

ninka57 2013-01-28

Dobrze wyglada...smakowite:)

slav43

slav43 2013-01-28

Nieprawda, bo prawidłowo jest jednak CORDON BLEU. Nazwa nie ma nic wspólnego z kolorem niebieskim. Mam na to przepis od S. pamięci Maćka Kuronia, którego poznałem osobiscie .

hania44

hania44 2013-01-28

Extra! Poproszę przepis! :)

ruda51

ruda51 2013-01-28

..mnie tam obojętnie,jaki kolor..ważne,żeby smakowało...

sedina

sedina 2013-01-28

Bajeczka ...

ewcia07

ewcia07 2013-01-28

wygląda przeapetycznie. chyba bym zjadła

jaworr

jaworr 2013-01-28

Super.....:))

hania44

hania44 2013-01-28

Re. jakis przepis musi być...ja nawet nie wiem co to jest to co wycieka...ale chyba serek żółty? :) I jak to zrobić? :) Z czego jest ta skorupka? :) Poszukam w internecie! Na pewno będzie! :)

siestala

siestala 2013-01-29

jęzor mi wyciekł na widok tego cordon bleu jak Tobie ser z tej zwijki. Jak też Ci sie ta panierka nie przypaliła? Mnie się zawsze za mocno przybrązawia. Brawo!~~

aniakov

aniakov 2013-01-29

To by mi chyba najbardziej podeszlo do gustu plus pieczarki do srodka i bedzie perfekt przysmak.

frykasy

frykasy 2013-01-29

Twój "Cordon Blue" to prawdziwy majstersztyk...doskonały w każdym calu:))))

emporio

emporio 2013-01-29

kiedy odwiedzam Twoja galerię, od razu jestem głodna ;))

kot54

kot54 2013-01-29

nie wiem co to ale wygląda odjazdowo i smacznie...

bbeti

bbeti 2013-01-29

Wczoraj robiłam pychota :-) Pozdrawiam:-)

kati9

kati9 2013-01-30

Pyszne :)

pereuka

pereuka 2013-02-01

szkoda,ze nie ma przepisu:(

marik54

marik54 2013-02-03

...ale smakowitość...!!!

dodaj komentarz

kolejne >