Tuna- kolejna odsłona. Dzisiaj z awokado i kremem balsamico.
dodane na fotoforum:
katka12 2013-02-27
zawsze jak tu zajrzę , lecę do lodówki..
ruda51 2013-02-27
...to ja już się zbieram...zgłodniałam... odłożysz jedną porcyjkę?..;)
ogopogo 2013-02-27
Witam wieczorkiem,życzę spokoju w duszy uśmiechu w sercu i radości na twarzy :)Spokojnego wieczorku.Pozdrawiam serdecznie :)
kot54 2013-02-27
Apetycznie Szefie !!!
washa 2013-02-27
soki trawienne puściły...;)
smyk5 2013-02-28
a twoje awocado nie ciemnieje- nawet jak skropi się cytryną to nic nie daje. Jak robię pastę z awocado to po zrobieniu do pojemnika w którym podaję czy trzymam pastę wkładam pestkę z awocado i wówczas nie ciemnieje