Mamy dwa carpaccia z buraka. Częściej zamawiane jest z żółtego z rikottą, ale wczoraj szły też carpaccia z buraka Chioggia z serem mozzarella bufalo.
Wszystkie kwiaty są jadalne, ale nikt nigdy ich nie je,,,,
dodane na fotoforum:
jaworr 2014-10-26
Zobaczę co będzie dzisiaj podane jestem zaproszona na obiad urodzinowy..:))?
Super, ozdobiony Twój talerz..:))
stachs7 2014-10-26
Ja bym zjadła...
atomoje 2014-10-26
Podziwiam zaopatrzenie, to nie są wszędzie dostępne produkty. A w rękach Szefa Kuchni zyskują jeszcze na wartości :)
irena77 2014-10-26
Sławku a kto by tam kwiaty jadł.
Gdybym chciała kwiaty zjeść,udałabym się na pobliski klomb ha ha.....Pozdrawiam
esme58 2014-10-26
ależ pięknie podane każde danie, naprawdę widać rękę mistrza, gratuluję.
Pozdrawiam cieplutko.
szinue 2014-10-26
...pewnie nie wiedzą ,że są jadalne...u mnie także zostają na talerzach...tworzysz istne kulinarne dzieła,kiedyś odwiedzę Twoją restaurację...;)
danutaw 2014-10-26
Ach..., jak tu kolorowo..i smacznie..!)
Pozdrawiam Sławku..., dobrej nocki życzę..!)
rycho2 2014-10-26
smaczniutko i ładniutko
dobry wieczór Sławku, miłego wieczoru, nocy z sennymi marzeniami oraz udanego ostatniego tygodnia października życząc wiele serdecznych pozdrowień i uśmiech pozostawiamy, Basia i Ryszard ♥♥:)) ♥♥:))
coral81 2014-10-26
pyszności pokazujesz:) Miłych snów życzę:)
siestala 2014-10-26
a szkoda, bo nasturcja jest genialna w smaku! nie jestem pewna aksamitki. piękna przekąska
doka8 2014-10-27
to danie na pewno pycha !!!! ale na kwiat turka - nie skusiłabym się !
serdecznie pozdrawiam i życzę kuszenia udanymi pysznościami :)
saline 2014-10-27
bardzo kolorowo , bardzo estetycznie ale bardzo mało hihihih jak dla mnie ...pozdrawiam
halka 2014-10-28
A co z nimi robią?...zabierają czy znów wracają do kuchni;mogą być wielokrotnego użytku:)