Upiec cienki biszkopt
masa krówkowa z puszki
paczka wafli
powidło śliwkowe
Wafle przyciąć do wielkości biszkopta,ułożyć na deseczce posmarować połową masy krówkowej przykryć kolejnym waflem posmarować połową powideł przykryć blatem biszkoptowym,posmarować resztą powidła ułożyć wafel i rozsmarować resztę masy krówkowej przykryć pozostałym waflem...(biszkopta można skropić aromatycznym alkoholem)
dodane na fotoforum:
danka1 2012-10-27
to dopiero pyszotka musi być
niusia1 2012-10-27
pychotka- zrobie przy najbliższej okazji- a to juz bedzie w przyszłym tygodniu;pozdrawiam cieplutko!
halinag 2012-10-27
a tak nie mialam koncepcji na mase krowkowa nastpepnym razem sobie zrobie...dobrej nocy:))
kalla 2012-10-29
I ja chyba spróbuję. Mam tylko pytanie czy to ciacho musi odrobinke odczekać przed konsumpcją, czy też można go spożyć od razu po przygotowaniu?