Serki dojrzałe i pleśniowe idealne do grzańca.
adusiaz 2013-02-27
Tomasz, jak możesz! Ja uwielbiam sery pleśniowe! To niehumanitarne tak się obnosić z takim dobrodziejstwem.. :)
ewci1 2013-02-27
Tomeeeek:)) ale masz tam wspaniale jedzonko...te sery pychota,ale bym chciala posmakowac...super:)
kot54 2013-02-27
wszystko zgrane smakowo....tylko się delektować ...
lavie 2013-02-27
Złocisty lazur, Rokpol inaczej Roquefort, rolada wędzona, warzywka...mmm, chyba (się) "okocim" ha! :)))))))))))))))))))))
oliwkaa 2013-02-28
re:
brak weny ....
kot54 2013-03-01
re; u mnie z Gorzelni , czasami...;(
Pozdrawiam .
kot54 2013-03-01
re; Tomek jak się mieszka blisko Gorzelni....
to się wie co dobre....kubki smakowe pracują
pełną parą....*;*