jak sos odparuje,z 1 łyżki siekanej natki pietruszki,oliwy z oliwek,ok.1/3 szkl.i zmiażdżonego ząbka czosnku przygotowujemy sos którym polewamy całość,nie mieszamy.Na stół podajemy w naczyniu w którym robiliśmy paellę.Już na talerzu można skropić sokiem z cytryny.Ilościami produktów tak do końca się nie sugerujcie bo robiłam paellę pierwszy raz,wg przepisu Hiszpanki u której gościła córka,a ona nie podała dokładnych ilości składników
cudolik2 2013-03-22
To chyba spagetti z owocami morza,a nie paella...paella jest z ryżem!(chyba że jakieś nowości mnie ominęły),ale wygląda smacznie;)
kot54 2013-03-22
Wygląda bardzo bardzo Apetycznie Alicjo ;))
alisha 2013-03-22
Wiem,że paelle powinna być z ryżem ale córcia w Hiszpanii jadła z makaronem więc taką zrobiłam
hanah 2013-03-22
Wyglada pieknie ......... z makaronem tez sie robi ale nazywa sie fideua,to jest taki drobny makaron ale w smaku podobny do spagetti.Po wygladzie widac ze jast na piatke.
reni1 2013-03-22
re.zastanawiałam się jak go zrobić..ale czasu mało więc tak jak każdą rybkę ..czyli pieprz ,sól,czosnek ,cytryna..i panierka..usmażyłam na złoty kolorek..ale drugim razem już będę bez panierki piekła w piekarniku:))Jest pyszny:)